مؤمننسب و ستاد امر به معروف! شوخی میکنید؟

به گزارش پایگاه خبری نبض ایرانی و به نقل از روزنامه صبح نو همه چیز از آنجا شروع شد که روابط عمومی ستاد امر به معروف و نهی از منکر طی اطلاعیهای اعلام کرد روحالله مؤمننسب به عنوان دبیر ستاد استان تهران حکمی دریافت ننمودهاند و موقتا تا زمان معرفی دبیر ستاد استان تهران، به
به گزارش پایگاه خبری نبض ایرانی و به نقل از روزنامه صبح نو همه چیز از آنجا شروع شد که روابط عمومی ستاد امر به معروف و نهی از منکر طی اطلاعیهای اعلام کرد روحالله مؤمننسب به عنوان دبیر ستاد استان تهران حکمی دریافت ننمودهاند و موقتا تا زمان معرفی دبیر ستاد استان تهران، به عنوان نماینده ستاد کشور در استان تهران مستقر و امورات ستاد را اجرایی میکند. مؤمننسب در سالهای گذشته عهدهدار سمتهایی همچون رئیس اجرای احکام فضای مجازی دادستانی کل کشور و معاون مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بوده است. با این حال معرفی او به همین سمت ختم نمیشود، وی بیشتر با اظهارنظرهای جنجالی در تلویزیون ملی شناخته میشود؛ به طوری که در سال ۹۷ ماجرای اینترنت رایگانی را مطرح کرد که حاشیه آشنا شدن یک دختر و پسر نوجوان با هم را در پی داشت. وی مدعی شده بود که پدر این دختر که یک کارگر هم بوده، برای دختر مدرسهایاش یک گوشی موبایل میخرد؛ اما به او میگوید که حق ندارد از اینترنت استفاده کند. دختر هم به واسطه دو گیگ اینترنت رایگانی که دریافت کرده، با پسری دوست شده و مابقی ماجرا اتفاق میافتد.
از سوی دیگر مؤمننسب چندی پیش در گفتوگویی از استراتژی ساخت اکانتهای فیک برای جریانسازی سیاسی نیز سخن به میان آورده است، به طوری که وی با اشاره به ساخت ۲۵۶ اکانت توئیتری در مورد نحوه عملکرد این توئیتهای جعلی نیز گفته که «ما این توئیتها را خودمان بازنشر میکردیم تا حدی که دوستان این افراد هم فکرمیکردند واقعی است و آنها هم باز ریتوئیت میکردند.»
وی حتی حذف روبیکا از گوگلپلی را از الطاف خفیه الهی قلمداد کرده بود و چندی پیش در بهمنماه و در تازهترین ایدهپردازی خود برای حل مشکل فضای مجازی، خواستار آن شد که مقامات قضایی با اعدام چند نفر از فروشندگان فیلترشکن، پیام روشنی به باقی فروشندگان ارسال کنند!
مهمتر از اظهارات شاذ مؤمننسب، باید در فهم مدیریتی کسانی شک کرد که وی را به مناصب حساس مدیریتی در حوزه افکار عمومی میگمارند. اینکه حتی بدیهیات حوزه فرهنگ و افکار عمومی را شاید درک نمیکنند که این حوزه با اظهارات و اقدامات شاذ و تصمیمگیریهای عمودی ممکن نیست و نتیجه نمیدهد، بلکه باید با اقدامات افقی و بهرهبردن از نگاه دغدغهمندان مسلح به ابتکارات بهروز، قدم به قدم حرکت کرد. بحمدالله تعداد گروه دوم کم نیست، ولی ظاهرا کسانی که تصمیمگیر هستند، بنای استفاده از خرد جمعی را ندارند.
چنین انتصابهایی به واقع نوعی بد سلیقگی است که مسئله امر به معروف را به حاشیه خواهد کشاند.
برچسب ها :ستاد امر به معروف
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰